Известие

Collapse
No announcement yet.

за климатика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за климатика

здравеите колеги вчера ходих да ми прегледат климатика на алфата 145казаха ми че ниамам фреон ама ми искат 70 лева дда мио го напалниат ама ако го напалниа и има пропуск цха триабва пак да се пални и да се сложи оцветител и после пак да се пални и сметката стана над 300 лева ниакои има ли идеиа как мога да си провериа имам ли пропоск може би с компресор да го надуиа или нецхто друго мерси предварително
    алфа 145 1,7 16v Turbo

Ами като го пълнят да сложат масло-оцветител и ако има теч ще го платиш само един път и после отиваш на ремонт
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

.... Какви са тия свободни съчинения да пълниш по 100 пъти? Това да не е хладилник Мраз ...
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

колега опитват се да те прекарат. щом ти е изпуснала системата много ясно 4е има пробив някаде . Проверява се във сервизите дето правят климатици, просто вместо с фреон ти пълнят системата с въздух и гледат дали ще задържи налягане.ако още не си мамерил каде да ти оправят климатика пиши и ще ти препоръчам сервиз

Comment

още не сам намерил каде да ми го оправят ама сам от плевен
          алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Ами потърси друг сервиз за климатици във вашия град неможе да няма.Не мисля че това е варианта да се пълни няколко пъти и все да си плащаш.Щом има изтичане открийте къде е и го оправи
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

колега,вече минах през това упражнение. първо пълнят системата с фреон после слагат флурисцент/оцветител/ в маслото на компресора защото част от маслото се движи заедно с фреона в системата. после караш с вкючен климатик 20-тина км. светват с УВ лампа и откриват теча,след това прибират обратно фреона и спират теча,след това ти връщат обратно фреона. обикновенно е маркуч или датчик много рядко радиатор МАРКУЧ-40лв ДАТЧИК-75лв ФРЕОН-64лв/за цялостно пълнене/ маркучите е добре да се сменят на 5-7год.
              АЛФА-РОМЕО 147 1.6 04г.

Comment

Working...
              X